Lirik Lagu Dudu Nggo Aku - Klenik Genk


Lirik Lagu Dudu Nggo Aku - Klenik Genk

Lirik Klenik Genk - Dudu Nggo Aku


Title : Dudu Nggo Aku
Artist : Klenik Genk
Songwriter : Adheodhatus Kumaladewa
Album : Single

Dudu Nggo Aku Lyrics

nyawang ning njero ati
ono kowe sing tak sayang
berharap ra bakal ilang

roso ning njero ati
wedi ku dadi kenangan
mergo aku wis berjuang

aku sing selalu ngerti
karep atimu senajan ono sing nduweni
tapi salahku mung siji
aku terlalu gemati

pangapurane aku
ngarep kowe iseh tetep ning uripku
pengenku nyanding sliramu
tapi bahagiamu dudu nggo aku

apa yang engkau cari
yang tak ada di diriku
hingga kau melupakanku

tak usah kau mencari
aku yang memilih pergi
jangan pernah kau sesali

dan kembalilah bersamanya
kan ku pendam semua luka
kan ku usap air mata

aku sing selalu ngerti
karep atimu senajan ono sing nduweni
tapi salahku mung siji
aku terlalu gemati

pangapurane aku
ngarep kowe iseh tetep ning uripku
pengenku nyanding sliramu
tapi bahagiamu dudu nggo aku

dudu nggo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Roso Iki - Klenik Genk