Lirik Lagu Kemulan Welase - Alvi Ananta


Lirik Lagu Kemulan Welase - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Kemulan Welase


Title : Kemulan Welase
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Bogang BMB
Label : DSA Record

Kemulan Welase Lyrics


ikhlas isun
ngeculaken welase
pokok riko seneng
nyanding larene

wes ojo di pikir
perihe batin iki
pokok riko tentrem
kemulan welase

mulo wes nasib isun gedigi
terus kemulan sepi
sing ono welas hang isun gape
sakat ninggal janjine
suloyo tibane
aran welase

ikhlas isun
ngeculaken welase
pokok riko seneng
nyanding larene

wes ojo di pikir
perihe batin iki
pokok riko tentrem
kemulan welase

mulo wes nasib isun gedigi
terus kemulan sepi
sing ono welas hang isun gape
sakat ninggal janjine
suloyo tibane
aran welase

mulo wes nasib isun gedigi
terus kemulan sepi
sing ono welas hang isun gape
sakat ninggal janjine
suloyo tibane
aran welase
suloyo tibane
aran welase

Baca Juga : Lirik Lagu Racun Asmoro - Alvi Ananta