Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji


Title : Tanjung Mas Ninggal Janji
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : L. Maryanto
Album : Duta Nirwana Music
Label : Milady Record

Tanjung Mas Ninggal Janji Lyrics


bebasan koyo ngenteni
udan ning mongso ketigo
najan mung sedelo ora dadi ngopo
penting iso ngademke ati

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangene atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

---INTRO---

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangene atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Lilo