Lirik Lagu Ora Betah - Jejak Kharisma

Lirik Lagu Ora Betah - Jejak Kharisma

Lirik Jejak Kharisma - Ora Betah


Title : Ora Betah
Artist : Jejak Kharisma
Songwriter : Runex
Label : Bozze Management

Ora Betah Lyrics


suwe suwe aku ra betah mbok apusi
mending aku golek pengganti wae
gantine kowe sing gampang ngelindes atiku

suwe suwe aku ra kuat mok larani
aku luwih becik mlayu wae
ketimbang ngenteni sadarmu malah sigar atiku iki

salahmu dewe, awakmu gawe mlintir sirahku
rasakne kowe, aku lungo teko atimu
awakmu dewe sing gawe buyar katresnan iki
sampek aku tego lilo mblenjani janji

suwe suwe aku ra betah mbok apusi
mending aku golek pengganti wae
gantine kowe sing gampang ngelindes atiku

suwe suwe aku ra kuat mok larani
aku luwih becik mlayu wae
ketimbang ngenteni sadarmu malah sigar atiku iki

salahmu dewe, awakmu gawe mlintir sirahku
rasakne kowe, aku lungo teko atimu
awakmu dewe sing gawe buyar katresnan iki
sampek aku tego lilo mblenjani janji

salahmu dewe, awakmu gawe mlintir sirahku
rasakne kowe, aku lungo teko atimu
awakmu dewe sing gawe buyar katresnan iki
sampek aku tego lilo mblenjani janji

Baca Juga : Lirik Lagu Jejak Kharisma - Rindu Berat