Lirik Lagu Lilo (S. Harsono) - Nella Kharisma

Lirik Lagu Lilo (S. Harsono) - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Lilo


Title : Lilo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : S. Harsono
Album : Duta Nirwana Vol. 5 “KEMBANG PROBOLINGGO”
Label : Milady Record

Lilo Lyrics


opo wis ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sineksen lintang rembulan
jarene tresnamu mung kanggo aku

wis nganti pitung ketigo
nanging sliramu ora kirim warto
banjur saiki wis teko
kowe malah gandeng prawan liyo

ora nyono ora ngiro
kowe medot taline asmoro
tresnaku kang tulus suci
ra mbok jogo malah mbok blenjani

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
nanging abot jroning ati
mergo aku ra melu nduweni

lilo atiku wis lilo
nadyan batinku keloro loro
nanging aku ra kuwowo
mergo atiku kebacut tresno

---INTRO---

opo wis ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sineksen lintang rembulan
jarene tresnamu mung kanggo aku

wis nganti pitung ketigo
nanging sliramu ora kirim warto
banjur saiki wis teko
kowe malah gandeng prawan liyo

ora nyono ora ngiro
kowe medot taline asmoro
tresnaku kang tulus suci
ra mbok jogo malah mbok blenjani

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
nanging abot jroning ati
mergo aku ra melu nduweni

lilo atiku wis lilo
nadyan batinku keloro loro
nanging aku ra kuwowo
mergo atiku kebacut tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Istri Setia - Nella Kharisma