Lirik Lagu Kuat Sun Lakoni - Donna Jello

Lirik Lagu Kuat Sun Lakoni - Donna Jello

Lirik Donna Jello - Kuat Sun Lakoni


Title : Kuat Sun Lakoni
Artist : Donna Jello
Songwriter : Koming
Label : Aneka Safari Records

Kuat Sun Lakoni Lyrics


gemulyake ati sing isun tingguli
nyawang adat riko saiki wis bedo
keneng keneng oso nyakari serngenge
serang sing kuate nahan amuk iki

kuat sun lakoni, sing kuat sun tinggal
seneng sing keporo mung dadi ngersulo
kuat sun lakoni, sing kuat sun tinggal
seneng sing keporo mung dadi ngersulo

timbangono loro pikir iki
angur sun pungkasi

gemulyake ati sing isun tingguli
nyawang adat riko saiki wis bedo
keneng keneng oso nyakari serngenge
serang sing kuate nahan amuk iki

kuat sun lakoni, sing kuat sun tinggal
seneng sing keporo mung dadi ngersulo
kuat sun lakoni, sing kuat sun tinggal
seneng sing keporo mung dadi ngersulo

timbangono loro pikir iki
angur sun pungkasi

kuat sun lakoni, sing kuat sun tinggal
seneng sing keporo mung dadi ngersulo
kuat sun lakoni, sing kuat sun tinggal
seneng sing keporo mung dadi ngersulo

timbangono loro pikir iki
angur sun pungkasi
angur sun pungkasi

Baca Juga : Lirik Lagu Ngangen - Donna Jello