Lirik Lagu Lilo - Anisa Salma

Lirik Lagu Lilo - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Lilo


Title : Lilo
Artist : Anisa Salma
Songwriter : S. Harsono
Label : F.pro

Lilo Lyrics


opo wis ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sineksen lintang rembulan
jarene tresnamu mung kanggo aku

wis nganti telung ketigo
nanging sliramu ora kirim warto
banjur saiki wis teko
kowe malah gandeng kenyo liyo

ora nyono ora ngiro
kowe medhot taline asmoro
tresnaku kang tulus suci
ra mbok jogo malah mbok blenjani

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
nadyan abot jroning ati
nanging aku ra biso ngoncati

lilo atiku wis lilo
nadyan batinku keloro-loro
nanging aku ra kuwowo
mergo atiku wis kebacut tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Opo Salahku - Anisa Salma