Lirik Lagu Kari Kari - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Kari Kari - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Kari Kari


Title : Kari Kari
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : -
Label : Dapoer Studio

Kari Kari Lyrics


sing ono ati paling keneng
koyo ati hang riko duweni
sing ono urip paling getun
koyo urip hang wes sun lakoni

sun mburu gedine welas
asih nong atin riko
sun bales gawe ati loro

sun tinggali roso kangen
lan sewu angen angen
kari kari isun nglalekaken

sepurane kadung isun
gawe riko ngenteni
ulan sampek ganti tahun
tibane sun larani

sepurane kadung isun
gawe riko ngenteni
ulan sampek ganti tahun
tibane sun ngeliyo ati

hoo..
sun ngeliyo ati

INTRO

sing ono urip paling getun
koyo urip hang wes sun lakoni

sun mburu gedine welas
asih nong atin riko
sun bales gawe ati loro

sun tinggali roso kangen
lan sewu angen angen
kari kari isun nglalekaken

sepurane kadung isun
gawe riko ngenteni
ulan sampek ganti tahun
tibane sun larani

sepurane kadung isun
gawe riko ngenteni
ulan sampek ganti tahun
tibane sun ngeliyo ati

hoo..
sun ngeliyo ati

Baca Juga : Lirik Lagu Tiwas Dadi Koran - Syahiba Saufa


Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.