Lirik Lagu Pati Geni - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Pati Geni - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Pati Geni


Title : Pati Geni
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Wiroso (PJ. Sumiyati)
Label : Samudra Record

Pati Geni Lyrics


manuk ulung tulungono
kangen iki sampekeno
isun kari bingung
koyo wader keneng tubo

timun gantung
sun labui awak riko
masio urip iki
gantung nyowo sun lilakeno

gadhung mrambat sing gelawat
sing biso sambat
ngitungi dino kapan
sampek dalu kantru kantru

wis kadung ati iki riko taleni
sewu sumpah kari betah
riko dewek luput janji

---INTRO---

gunung raung sepiro duwure
arep sun langkahi seru kangene
sun puasani ngebleng pati geni
kecaruko sisik melik kembange ati

setan paran hang nemplek dyane
sampek lali nyang semayane
ojo mangan sawine
mangano kelembene

ojo iling saikine
ilingo bengene
wong loro dulang dulangan
sak piring ajang keloronan

---INTRO---

gunung raung sepiro duwure
arep sun langkahi seru kangene
sun puasani ngebleng pati geni
kecaruko sisik melik kembange ati

Baca Juga : Lirik Lagu Sahabat - Syahiba Saufa