Lirik Lagu Jodo Wong Lio - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Jodo Wong Lio - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Jodo Wong Liyo


Title : Jodo Wong Lio
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Jodo Wong Lio Lyrics


bendino bebarengan
tibane jodo wong lian
lorone nembus nong njero
jeru ngerusak pikiran

koyo koyo o sing percoyo
nong kahanan ngarepan moto
sak singsete welas sun taleni
mageh biso ucul, mageh biso ucul

iling janjine bengen, ngajak bebarengan
lan ngukir cerito urip keloronan
kembung eluh ring pipi deresi ati
nyatane hang isun terimo mung janji beloko

bisane yo mung nangis
bisane yo mung nyawang
keroso nyesek nong njero ati
ajur leleran

koyo koyo o sing percoyo
nong kahanan ngarepan moto
sak singsete welas sun taleni
mageh biso ucul, mageh biso ucul

iling janjine bengen, ngajak bebarengan
lan ngukir cerito urip keloronan
kembung eluh ring pipi deresi ati
nyatane hang isun terimo mung janji beloko

bisane yo mung nangis, bisane yo mung nyawang
keroso nyesek nong njero ati, ajur leleran
bisane yo mung nangis, bisane yo mung nyawang
keroso nyesek nong njero ati, ajur leleran
keroso nyesek nong njero ati, ajur leleran

Baca Juga : Lirik Lagu Duweo Isin - Syahiba Saufa