Lirik Lagu Duweo Isin - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Duweo Isin - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Duweo Isin


Title : Duweo Isin
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Duweo Isin Lyrics


seru sun rasakno
lorone ring dodo
koyo wis sing biso
isun nak nyepuro

sing sepisan iki riko
gawe ati sun gelo
bolak balik riko ngeliyo
mungguo sing katon moto

seru sun rasakno
lorone ring dodo
koyo wis sing biso
isun nak nyepuro

mergo kari kenemenen
sambat sun sing kereken
sitik baen isun anggepen
wangkot riko buangen

duweo roso isin
masiyo mung sitik baen
makne riko biso rumongso

duweo pikiran
riko biso kelaran
mbesuk mesti ono balesan

ha .. aa ..

seru sun rasakno
lorone ring dodo
koyo wis sing biso
isun nak nyepuro

sing sepisan iki riko
gawe ati sun gelo
bolak balik riko ngeliyo
mungguo sing katon moto

duweo roso isin
masiyo mung sitik baen
makne riko biso rumongso

duweo pikiran
riko biso kelaran
mbesuk mesti ono balesan

---INTRO---

duweo roso isin
masiyo mung sitik baen
makne riko biso rumongso

duweo pikiran
riko biso kelaran
mbesuk mesti ono balesan

haa .. aa ..

Baca Juga : Lirik Lagu Magih Kurang Tah - Syahiba Saufa