Lirik Lagu Welas Setengah Ati - Vita Alvia

Lirik Lagu Welas Setengah Ati - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Welas Setengah Ati


Title : Welas Setengah Ati
Artist : Vita Alvia
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Aneka Safari Records

Welas Setengah Ati Lyrics


mageh sing biso
sun lalekno ono ring ati
bengen riko buang
tulus welas iki

wes sun turuti
paran baen hang riko karepi
tibane nong mburi
riko ngeliyo ati

jujur welas sun temenan
tapi riko sanding wong liyan

bengen riko sio sio welas iki
serto saiki isun riko goleti
tapi isun hang sing tau biso lali
nong welas riko hang mung setengah ati

cukup semene baen
ojo njaluk balek maning
sun wedi mbaleni loro ati nisun

---INTRO---

mageh sing biso
sun lalekno ono ring ati
bengen riko buang
tulus welas iki

wes sun turuti
paran baen hang riko karepi
tibane nong mburi
riko ngeliyo ati

jujur welas sun temenan
tapi riko sanding wong liyan

bengen riko sio sio welas iki
serto saiki isun riko goleti
tapi isun hang sing tau biso lali
nong welas riko hang mung setengah ati

cukup semene baen
ojo njaluk balek maning
sun wedi mbaleni loro ati nisun

bengen riko sio sio welas iki
serto saiki isun riko goleti
tapi isun hang sing tau biso lali
nong welas riko hang mung setengah ati

cukup semene baen
ojo njaluk balek maning
sun wedi mbaleni loro ati nisun

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Simalakama