Lirik Lagu Dudu Memengan - Yatimah

Lirik Lagu Dudu Memengan - Yatimah

Lirik Yatimah - Dudu Memengan


Title : Dudu Memengan
Artist : Yatimah
Songwriter : Bakti / Bima
Label : Asiabimantara

Dudu Memengan Lyrics


sing biso di towo towo maning
welas isun musno kepelanting
ojo di getuni ojo di tangisi
usapen eloh moto loro ati

ojo nyalahaken isun iki
mergo kabeh riko hang njalari
yo wis isun ngalah
malah dadi salah
riko mulo pinter gawe ukoro

isun wis sing sudi maning dung mbaleni
yo wis kadung loro emong sun nyepuro
tulung reganono tulung ngertenono
sun menungso dudu memengan riko

isun emong nganti terus korban ati
hang dadi korbane welas teko riko
cukup sun endekno wis cukup semene
isun ambi riko wis entek jodone

---INTRO---

ojo nyalahaken isun iki
mergo kabeh riko hang njalari
yo wis isun ngalah
malah dadi salah
riko mulo pinter gawe ukoro

isun wis sing sudi maning dung mbaleni
yo wis kadung loro emong sun nyepuro
tulung reganono tulung ngertenono
sun menungso dudu memengan riko

isun emong nganti terus korban ati
hang dadi korbane welas teko riko
cukup sun endekno wis cukup semene
isun ambi riko wis entek jodone

Baca Juga : Lirik Lagu Nyulayani - Anggun Pramudita