Lirik Lagu Kangen Kutho Malang - Intan Larasati

Lirik Lagu Kangen Kutho Malang - Intan Larasati

Lirik Intan Larasati - Kangen Kutho Malang


Title : Kangen Kutho Malang
Artist : Intan Larasati
Songwriter : M. Muchson
Label : Rafi Record

Kangen Kutho Malang Lyrics


kutho malang sing dadi kenangan
naliko sliramu ngomong sayang
mok elus pipiku mok kekep awakku
ati seneng sampek neng awang awang

aku ra nyongko tresnomu iso ilang
aku ra ngiro sliramu rabi ro liyan
atiku loro atiku dadi nelongso
sliramu cidro gawe aku keloro loro

panase kutho malang
iseh panas neng atiku
ademe kutho malang
iseh anyep neng dodoku

macete kutho malang
iseh macet tresnoku
ramene kutho malang
nanging sepi neng atiku

panase kutho malang
iseh panas neng atiku
ademe kutho malang
iseh anyep neng dodoku

macete kutho malang
iseh macet tresnoku
ramene kutho malang
nanging sepi neng atiku

aku neng kene iseh ngenteni sliramu
roso kangen iki tansah pengen ketemu
esem lan guyumu ora iso ilang
kutho malang tansah dadi kenangan

---INTRO---

kutho malang sing dadi kenangan
naliko sliramu ngomong sayang
mok elus pipiku mok kekep awakku
ati seneng sampek neng awang awang

aku ra nyongko tresnomu iso ilang
aku ra ngiro sliramu rabi ro liyan
atiku loro atiku dadi nelongso
sliramu cidro gawe aku keloro loro

panase kutho malang
iseh panas neng atiku
ademe kutho malang
iseh anyep neng dodoku

macete kutho malang
iseh macet tresnoku
ramene kutho malang
nanging sepi neng atiku

panase kutho malang
iseh panas neng atiku
ademe kutho malang
iseh anyep neng dodoku

macete kutho malang
iseh macet tresnoku
ramene kutho malang
nanging sepi neng atiku

aku neng kene iseh ngenteni sliramu
roso kangen iki tansah pengen ketemu
esem lan guyumu ora iso ilang
kutho malang tansah dadi kenangan
kutho malang tansah dadi kenangan

Baca Juga : Lirik Lagu Goyang Maut - Jihan Audy