Lirik Lagu Lebu - Alvi Ananta

Lirik Lagu Lebu - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Lebu


Title : Lebu
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Lebu Lyrics


gedigi isun yo mulo gedigi
paran anane
sing nduwe paran paran sun sing duwe
sun pasrah baen

umpomo isun sing keanggep riko
sun wes nerimo
kelendi kelendio riko tetep ono
nong njero ati

koyo lebu keterak angin
miber semambur
ketepluk ono ring pelatarane atin riko

dung gelem gancang puputono
gancang puputono
kadung sing gelem gancango sapuen myakne miber

---INTRO---

umpomo isun sing keanggep riko
sun wes nerimo
kelendi kelendio riko tetep ono
nong njero ati

koyo lebu keterak angin
miber semambur
ketepluk ono ring pelatarane atin riko

dung gelem gancang puputono
gancang puputono
kadung sing gelem gancango sapuen myakne miber
myakne miber

Baca Juga : Lirik Lagu Medot Soko Wantilan - Alvi Ananta