Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Vita Alvia

Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Mundur Alon Alon


Title : Mundur Alon Alon
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Noorhuda
Album: The Best Aneka Safari "Mundur ALon ALon Koplo"
Label : Aneka Safari Records

Mundur Alon Alon Lyrics


aku ngalah
dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur
dudu mergo tresnoku wes ilang

nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae

aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih
aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di butuhno pas atimu loro

aku ngalah
dudu mergo wes ra sayang
aku mundur
dudu mergo tresnoku wes ilang
nanging aku iki ngerteni
yen dirimu lebih sayang arek kae
aku mundur alon alon

mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih
aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di butuhno pas atimu loro
aku mundur alon alon

mergo sadar aku sopo
mung di goleki pas atimu perih
aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di butuhno pas atimu loro

Baca Juga : Lirik Lagu Bilik Hati - Vita Alvia