Lirik Lagu Bali Ngukir Tresno - Arya Satria feat. Dike Sabrina

Lirik Lagu Bali Ngukir Tresno - Arya Satria feat. Dike Sabrina

Lirik Arya Satria feat Dike Sabrina - Bali Ngukir Tresno


Title : Bali Ngukir Tresno
Artist : Arya Satria & Dike Sabrina
Songwriter : Arya Satria
Label : SR Pro

Bali Ngukir Tresno Lyrics


di sekseni ombake segoro
neng kutho bali aku ngukir tresno
sumilire angin neng kutho bali
dadi saksi tresnoku marang sliramu

di sekseni ombake segoro
neng kutho bali aku ngukir tresno
sumilire angin neng kutho bali
dadi saksi tresnoku marang sliramu

mung sliramu sing tak tresnani
mung sliramu sing tak sayangi
mung sliramu sing neng atiku
mung sliramu sing neng atiku

senajan akeh gudo trsno
mung sliramu seng neng atiku
senajan akeh sing nguber tresnoku
mung sliramu sing neng atiku

neng kurho bali iki dadi seksi
aku lan sliramu ngukir tresno suci

---INTRO---

senajan akeh gudho trsno
mung sliramu sing neng atiku
senajan akeh sing nguber tresnoku
mung sliramu sing neng atiku

neng kurho bali iki dadi seksi
aku lan sliramu ngukir tresno suci

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Tak Mundur - Arya Satria