Lirik Lagu Kangene Ati - Safira Inema

Lirik Lagu Kangene Ati - Safira Inema

Lirik Safira Inema - Kangene Ati


Title : Kangene Ati
Artist : Safira Inema
Songwriter : Inesta
Label : Rajawali Mitra Musik

Kangene Ati Lyrics


kangene ati
setengah mati
yo mung kowe
wong sing tak sayangi

atiku kasmaran
aku wedi kelangan
yo mung kowe
ra ono liyane

manise esemmu
katonan ing netraku
aduh kang mas
aku kangen sliramu

silire angin dalu
tak titipne kangenku
sumebyar cahyane lintang
kairing tembang rindu

kangene atiku
pingin ketemu
karo kowe
memanik atiku

---INTRO---

kangene ati
setengah mati
yo mung kowe
wong sing tak sayangi

atiku kasmaran
aku wedi kelangan
yo mung kowe
ra ono liyane

manise esemmu
katonan ing netraku
aduh kang mas
aku kangen sliramu

silire angin dalu
tak titipne kangenku
sumebyar cahyane lintang
kairing tembang rindu

kangene atiku
pengen ketemu
karo kowe
memanik atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Manah Ati - Safira Inema