Lirik Lagu Mati Roso - Via Vallen

Lirik Lagu Mati Roso - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Mati Roso


Title : Mati Roso
Artist : Via Vallen
Songwriter : Koming
Album : OM Sera Vol. 2 EGOIS
Label : DSA Record

Mati Roso Lyrics


mati rosoku nyang sliramu
kaku ra koyo mbiyene
ketutup mendung noring sukmo
ningguli tresno iki

mungguh wae keno tak jaluk
ra kepengin weruh kowe
getun saiki kari getun
nyang opo ora mbusek aran sliramu

mbiyen waktu pertama aku kenal
karo kowe nyawang sikapmu sopan
kalem koyo koyone iso sesandingan
urip bareng selawase
tapi saiki kowe wani mbenjani janji
sikapmu berubah koyo macan di gugahi
gawe wedi gawe mati roso noring ati

sigar ati iki cuwil ati iki
rontok ajur leleran
roso loro iki kowe sing nyatoni
soyo keroso perih
ra ngiro aku tegone kowe
ngiris ngiris ati

Baca Juga : Lirik Lagu Salah Paham - Via Vallen