Lirik Lagu Pager Ayu - Anisa Salma

Lirik Lagu Pager Ayu - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Pager Ayu


Title : Pager Ayu
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Nogling S.
Label : Fajar Pro

Pager Ayu Lyrics


ngapuranen yen durung biso nemoni
lan ugo ora mergo aku wis lali
tresno sing neng ati iseh tansah tak ugemi
nganti suk kapan aku ra bakal lali

abot sanggane lakon katresnanku
bebasan nggayuh lintang langit sab pitu
senadyan ra biso nyelaki roso atiku
aku ra bakal nglanggar pagere ayu

kembang sing tak tandur
rong puluh tahun kepungkur
urip mulyo senadyan atiku ajur

rino tak sirami
wengi ra kendat memuji
nanging aku ra klakon biso nduweni

tak lilakno senadyan abot batinku
wis pinesti dadi garise uripku
senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
aku ra bakal nglanggar pagere ayu

---INTRO---

abot sanggane lakon katresnanku
bebasan nggayuh lintang langit sab pitu
senadyan ra biso nyelaki roso atiku
aku ra bakal nglanggar pagere ayu

kembang sing tak tandur
rong puluh tahun kepungkur
urip mulyo senadyan atiku ajur

rino tak sirami
wengi ra kendat memuji
nanging aku ra klakon biso nduweni

tak lilakno senadyan abot batinku
wis pinesti dadi garise uripku
senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
aku ra bakal nglanggar pagere ayu
aku ra bakal nglanggar pagere ayu

Baca Juga : Lirik Lagu Gede Roso - Anisa Salma