Lirik Lagu Ajining Tresno - Sabrina Aziza

Lirik Lagu Ajining Tresno - Sabrina Aziza

Lirik Sabrina Aziza - Ajining Tresno


Title : Ajining Tresno
Artist : Sabrina Aziza
Songwriter : Maspoeg
Label : SBR Pro

Ajining Tresno Lyrics


dino wes ganti dino
aku sih biso setio
wulan wes ganti sasi
tego tenan nggonmu ngapusi

wes rong tahun suwene aku kenal kowe
seprono seprene mung ngeloro ati anane

dino wes ganti dino
aku sih biso setio
wulan wes ganti sasi
tego tenan nggonmu ngapusi

wes rong tahun suwene aku kenal kowe
seprono seprene mung ngeloro ati anane

doyo doyo kuato aku biso mbagi tresno
tresno marang kowe ugo tresno nyang keluargo
nanging opo nyatane atiku mung keloro loro
bondo donya wes ngilangne ajine tresno

muspro katresnanku
muspro lelakonku
tak trimakke
aku pancen wong ra nduwe

---INTRO---

doyo doyo kuato aku biso mbagi tresno
tresno marang kowe ugo tresno nyang keluargo
nanging opo nyatane atiku mung keloro loro
bondo donya wes ngilangne ajine tresno

muspro katresnanku
muspro lelakonku
tak trimakke aku pancen wong ra nduwe
tak trimakke aku pancen wong ra nduwe

Baca Juga : Lirik Lagu Dike Sabrina feat Arya Satria - Tombo Tresno