Lirik Lagu Tombo Tresno - Dike Sabrina feat. Arya Satria

Lirik Lagu Tombo Tresno - Dike Sabrina feat. Arya Satria

Lirik Dike Sabrina feat Arya Satria - Tombo Tresno


Title : Tombo Tresno
Artist : Dike Sabrina & Arya Satria
Songwriter : Maspoeg
Label : SR Pro

Tombo Tresno Lyrics


wanci ratri mung tansah tak kangeni
jroning nolo mung tansah tak jogo
sliramu kembange ati
sing tansah tak tresnani
rino wengi mung tak anti ati

rong tahun suwe mongso lawase
sumanding roso klawan asmoro
nyambung roso tali tresno
gedhene cobo kang ono
ikhlas ati sabar di lakoni

wong ayu ojo bimbang atimu
tresnoku mung kanggo sliramu
kuciwo tau tak songgo
biso sirno mergo ndiko
tresnomu sing dadi husodo

wong bagus bombong roso atiku
keprungu opo isi atimu
bebrayan sing nate cidro
saiki kari cerito
katresnanmu sing dadi tombo

---INTRO---

rong tahun suwe mongso lawase
sumanding roso klawan asmoro
nyambung roso tali tresno
gedhene cobo kang ono
ikhlas ati sabar di lakoni

wong ayu ojo bimbang atimu
tresnoku mung kanggo sliramu
kuciwo tau tak songgo
biso sirno mergo ndiko
tresnomu sing dadi husodo

wong bagus bombong roso atiku
keprungu opo isi atimu
bebrayan sing nate cidro
saiki kari cerito
katresnanmu sing dadi tombo

ayo bareng podo memuji
tresno suci biso langgeng tekane pati
ayo bareng podo memuji
tresno suci biso langgeng tekane pati

Baca Juga : Lirik Lagu Ra Kuat Rasane - Arya Satria