Lirik Lagu Ora Ngroso - Always On

Lirik Lagu Ora Ngroso - Always On

Lirik Always On - Ora Ngroso


Title : Ora Ngroso
Artist : Always On
Album : Single
Distribution : Always On

Ora Ngroso Lyrics


gedene rosoku kanggo kowe
mapanke ati akeh dedungo
ra bakal tresno iki ngeliyo
bakal tak jogo ora pindah neng liyane

ra butuh ayumu
ra butuh bondomu
siji seng tak arep
tresno tulus seko atimu

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo

opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
isone mung pasrah
weruh kowe bahagia karo liyane

---INTRO---

sepurane aku mung wong biasa
nduwene mung katresnan nyoto
naliko kowe ra iso nompo
aku mung iso ngampet loro ning njero dodo

ra butuh ayumu
ra butuh bondomu
siji seng tak arep
tresno tulus seko atimu

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo

opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
isone mung pasrah
weruh kowe bahagia karo liyane

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo

opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
isone mung pasrah
weruh kowe bahagia karo liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara