Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah


Title : Tak Akoni Aku Sing Salah
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Yonanda NDX A.K.A
Album : Duta Nirwana Music
Label : Milady Record

Tak Akoni Aku Sing Salah Lyrics


kangen yen kelingan awakmu
loro ati mergo aku
mergo atiku suloyo
ninggal lungo tanpo kondho
golek tresno sing liyo

asmoroku wis bubrah
gawe uripmu susah
neng endi sliramu
aku pengen ketemu

kabeh iki salahku
gawe remuk atimu
aku sing ngucap janji
aku sing mblenjani
pancen aku ra biso
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu

aku pengen ketemu
ngucap pangapuraku
kanggo kowe
pancen aku sing kudu tok salahke

sampun adoh ono neng moto
tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu

udan raiso mbusak kahananmu sing pait
amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng
aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem

tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah
pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah
sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan
aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan

tur yo piye meneh aku wis lilo legowo
nadyan nek ketemu roso deg degan njero dodo
tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu
mugo sampean urip bareng aku

kabeh iki salahku
gawe remuk atimu
aku sing ngucap janji
aku sing mblenjani
pancen aku ra biso
ngobati lan ngganteni tetes eluhmu

aku pengen ketemu
ngucap pangapuraku
kanggo kowe
pancen aku sing kudu tok salahke

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux ID feat. Nella Kharisma - Ikhlasno