Lirik Lagu Titip Manuk - Riska Octavia

Lirik Lagu Titip Manuk - Riska Octavia

Lirik Riska Octavia - Titip Manuk


Title : Titip Manuk
Artist : Riska Octavia
Songwriter : Bejo US
Label : MAD Record

Titip Manuk Lyrics


kangenku pingin kepethuk
karo awakmu sing nduwe manuk
saiki manukmu opo wis gedi
tak tinggal lungo neng luar negeri

kangenku mergo awakmu
pingin pacaran ning ngisor wit waru
tekan omah langsung traktiren aku
tuku pecel pincuk pinggir terminal baru

manuk manuk sing tak titipne awakmu
tambah lincah koyo pemain tinju
tapi galak opo lali karo aku
gemes aku nyawang tingkahe manukmu

pecel pincuk pinggire terminal baru
ora kroso wis sewindu ra ketemu
tak lilakne nganti kuru awakku
dino iki bakal tak lebur kangenku

suwe ra nyekel manuk
nyekel pisan nyucak nyucuk
suwe ra mecel pincuk
mecel pisan tundak tanduk

---INTRO---

manuk manuk sing tak titipne awakmu
tambah lincah koyo pemain tinju
tapi galak opo lali karo aku
gemes aku nyawang tingkahe manukmu

pecel pincuk pinggire terminal baru
ora kroso wis sewindu ra ketemu
tak lilakne nganti kuru awakku
dino iki bakal tak lebur kangenku

suwe ra nyekel manuk
nyekel pisan nyucak nyucuk
suwe ra mecel pincuk
mecel pisan tundak tanduk

suwe ra nyekel manuk
nyekel pisan nyucak nyucuk
suwe ra mecel pincuk
mecel pisan tondak tanduk

Baca Juga : Lirik Lagu Sayang Terakhir - Riska Octavia