Lirik Lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara

Lirik Lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Opo Mung Sak Mene


Title : Opo Mung Sakmene
Artist : Happy Asmara
Songwriter : M.Muchson
Label : Rafi Record

Opo Mung Sakmene Lyrics


opo mung sakmene tresnomu karo aku
opo mung sakmene sayangmu karo aku
mbiyen sliramu tak gadang gadang
saiki tresnomu soyo suwi soyo ilang

opo urip mapan iku sing dadi alesan
sliramu iso milih lambe tipis lambe abang
aku ra ngerti opo neng njero atimu
aku ra ngerti opo sing dadi karepmu

ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
ojo mbok getuni yen aku karo liyane
rasane wes ra betah urip koyo ngene
luwih becik aku tak sing ngalah wae

ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
ojo mbok getuni yen aku karo liyane
rasane wes ra betah urip koyo ngene
luwih becik aku tak sing ngalah wae

---INTRO---

opo mung sakmene tresnomu karo aku
opo mung sakmene sayangmu karo aku
mbiyen sliramu tak gadang gadang
saiki tresnomu soyo suwi soyo ilang

opo urip mapan iku sing dadi alesan
sliramu iso milih lambe tipis lambe abang
aku ra ngerti opo neng njero atimu
aku ra ngerti opo sing dadi karepmu

ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
ojo mbok getuni yen aku karo liyane
rasane wes ra betah urip koyo ngene
luwih becik aku tak sing ngalah wae

ojo mbok salahne yen aku ninggalne kowe
ojo mbok getuni yen aku karo liyane
rasane wes ra betah urip koyo ngene
luwih becik aku tak sing ngalah wae

wes cukup anggonmu nglarani aku
uwes cukup anggonmu nyikso batinku
endi janjimu arep setyo lan tuhu
atiku loro luwih becik tak gowo lungo
atiku loro luwih becik tak gowo lungo

Baca Juga : Lirik Lagu Balik Kanan Wae - Happy Asmara