Lirik Lagu Nguber Playune Angin - Elwis Tanada

Lirik Lagu Nguber Playune Angin - Elwis Tanada

Lirik Elwis Tanada - Nguber Playune Angin


Title : Nguber Playune Angin
Artist : Elwis Tanada
Songwriter : Mas Wawan
Album : TEPOS 3
Label : Prima Pro

Nguber Playune Angin Lyrics


riko lan isun wis podo ngertine
cemeng lan putih kelire ati
susah seneng di rasakaken
gemuyu nangis bareng

mlaku nong dalan hang podo
kecarok bungah lan loro

kadung saiki buru keroso
isun sing koyo kekarep riko
akeh kurange lan lupute
sun jaluk pangertene

sing ono hang ngarepaken
dung gedigi pungkasane

---INTRO---

salah lan luput
mageh keneng di benerno
opo pancen wes sing ono maning
apik apik isun
isun yo sing tau nduwe niat
gawe riko getun

aran menungso sing ono hang sempurno
kadung riko nggoleti wong hang rijik lahir batin
podo baen koyo riko nguber pelayune angin
pelayune angin
pelayune angin

Baca Juga : Lirik Lagu Rembulan - Suliyana