Lirik Lagu Cerito Dalu - Elwis Tanada

Lirik Lagu Cerito Dalu - Elwis Tanada

Lirik Elwis Tanada - Cerito Dalu


Title : Cerito Dalu
Artist : Elwis Tanada
Songwriter : Mh. Subkhan
Album : TEPOS 3
Label : Prima Pro

Cerito Dalu Lyrics


kari abot reranduan iki
dung iling riko ring kono
adem semilir angin bengi
nelongso batin iki

gemeratak alus udan dalu
nyonggo janji dung ngerandu
mung gucap welas hang kewetu
nggugah ati hang turu

mandahneo riko sing ngeloro
kebangeten ngulak roso
biso baen dadi bedo
cerito dalu hang sun tompo

sak temene sun sing ngarepaken
sun sing impekaken
riko mung nong amperane ati
getun sun sing getuni

---INTRO---

gemeratak alus udan dalu
nyonggo janji dung ngerandu
mung gucap welas hang kewetu
nggugah ati hang turu

mandaneo riko sing ngeloro
kebangeten ngulak roso
biso baen dadi bedo
cerito dalu hang sun tompo

sak temene sun sing ngarepaken
sun sing impekaken

mandaneo riko sing ngeloro
kebangeten ngulak roso
biso baen dadi bedo
cerito dalu hang sun tompo

sak temene sun sing ngarepaken
sun sing impekaken
riko mung nong amperane ati
getun sun sing getuni

Baca Juga : Lirik Lagu Nguber Playune Angin - Elwis Tanada