Lirik Lagu Aku Sayang Kowe - Safira Inema

Lirik Lagu Aku Sayang Kowe - Safira Inema

Lirik Safira Inema - Aku Sayang Kowe


Title : Aku Sayang Kowe
Artist : Safira Inema
Songwriter : Inesta
Label : Rajawali Mitra Musik

Aku Sayang Kowe Lyrics


Tak titipne lintang lan rembulan
Roso kangenku marang sliramu
Amergo kelingan endahe parasmu
Bisone mung nyawang fotomu

Sayang rungokno sworo atiku
Aku ngempet kangen nandang rindu
Mugo roso iki biso dadi nyoto
Tulung tresnoku ojo di sio sio

Reff :

Mung siji kang dadi impenku
Sesandingan ro sliramu
Panyuwonku tulus lan suci
Mugo kowe biso njogo ati

Oh sayangku ...

Baca Juga : Lirik Lagu Kangene Ati - Safira Inema