Lirik Lagu Ra Bakal Ngiwo - Dhe Baz

Lirik Lagu Ra Bakal Ngiwo - Dhe Baz

Lirik Dhe Baz - Ora Bakal Ngiwo


Title : Ra Bakal Ngiwo
Artist : Dhe Baz
Songwriter : Dhe Baz
Label : Fajar Pro

Ra Bakal Ngiwo Lyrics


sewu siji ati seng koyo atimu
seng gelem nompo kabeh kurange awakku
siji sijine tresno seng koyo tresnamu
seng ora tau sambat mergo kahananku

aku ra bakal ngiwo
kowe ra bakal tak sio sio
tresnomu bakal tak jogo neng atiku
mung ono sliramu

panase srengenge
ra tau tak rasane
penting iso nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe

ademe wengi iki
aku ra perduli
penting iso tetep kerjo
kanggo golek rejeki

sirah dadi sikil
nibo tangi tak lakoni
gematiku iki tak nggo bukti
tresnoku marang sliramu

sewu siji ati seng koyo atimu
seng gelem nompo kabeh kurange awakku
siji sijine tresno seng koyo tresnamu
seng ora tau sambat mergo kahananku

aku ra bakal ngiwo
kowe ra bakal tak sio sio
tresnomu bakal tak jogo neng atiku
mung ono sliramu

panase srengenge
ra tau tak rasane
penting iso nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe

ademe wengi iki
aku ra perduli
penting iso tetep kerjo
kanggo golek rejeki

panase srengenge
ra tau tak rasane
penting iso nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe

ademe wengi iki
aku ra perduli
penting iso tetep kerjo
kanggo golek rejeki

sirah dadi sikil
nibo tangi tak lakoni
gematiku iki tak nggo bukti
tresnoku marang sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Anisa Salma - Los Ora Rewel (LOR)