Lirik Lagu Korban Cerai Wong Tuwo - Ilux ID

Lirik Lagu Korban Cerai Wong Tuwo - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Korban Cerai Wong Tuo


Title : Korban Cerai Wong Tuwo
Artist : Ilux ID
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Korban Cerai Wong Tuwo Lyrics


rumangsamu aku ra iso
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
nadyan sitik bayaranku kerjo
cukup kanggo ngingoni anakku

aku ra tego salah keputusanku
ngorbanke nasib urip anakku

ojo nyawang aku ilingo anakmu
ojo mikiri aku sakne wae anakmu
nadyan kowe lungo aku ora popo
cah sing ra duwe duso
korban cerai wong tuwo

---INTRO---

rumangsamu aku ra iso
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
nadyan sitik bayaranku kerjo
cukup kanggo ngingoni anakku

aku ra tego salah keputusanku
ngorbanke nasib urip anakku

ojo nyawang aku ilingo anakmu
ojo mikiri aku sakne wae anakmu
nadyan kowe lungo aku ora popo
cah sing ra duwe duso
korban cerai wong tuwo

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux ID - Tak Dongakne Alon Alon (Jawaban Mundur Alon Alon)