Lirik Lagu Kangen Kowe - Tissa Sekar

Lirik Lagu Kangen Kowe - Tissa Sekar

Lirik Tissa Sekar - Kangen Kowe


Title : Kangen Kowe
Artist : Tissa Sekar
Songwriter : Raden Husein Albana
Album : The Rosta Vol 25
Label : Aini Record

Kangen Kowe Lyrics


yen ono adem angin
sumeripit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

tak jaluk neng kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar wangine roso kangen
lan tresno mung kanggo kowe sayang

---INTRO---

yen ono adem angin
sumeripit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

tak jaluk neng kono kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku lan ojo nganti atimu bimbang
lan semono ugo neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar wangine roso kangen lan tresno mung kanggo kowe sayang

tak jaluk neng kono kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku lan ojo nganti atimu bimbang
lan semono ugo neng kene sayang tansah dadi kembang
nebar wangine roso kangen lan tresno mung kanggo kowe sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Tisa Sekar - Konco Urip