Lirik Lagu Keroso Tah Riko - Meymey Azuka

Lirik Lagu Keroso Tah Riko - Meymey Azuka

Lirik Meymey Azuka - Keroso Tah Riko


Title : Keroso Tah Riko
Artist : Meymey Azuka
Songwriter : Meymey Azuka
Album : OM. Syakila 2
Label : Khatulistiwa Record

Keroso Tah Riko Lyrics


koyo ulan lan serngenge
adoh osing biso di gape
semono ugo isun lan riko
sing mungkin biso dadi siji

kadung ngucap janji keloronan
bakal urip bareng sesandingan
takdir ngucap liyo isun lan riko
sing mungin biso dadi siji

keroso tah riko isun welasi
kok riko nyulayani
welas suci iki mung kanggo riko
selawase jangget nong dodo

---INTRO---

kadung ngucap janji keloronan
bakal urip bareng sesandingan
takdir ngucap liyo isun lan riko
sing mungin biso dadi siji

keroso tah riko isun welasi
kok riko nyulayani
welas suci iki mung kanggo riko
selawase jangget nong dodo

keroso tah riko isun welasi
kok riko nyulayani
welas suci iki mung kanggo riko
selawase jangget nong dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Nangis Sak Tenane - Nella Kharisma & Ilux ID