Lirik Lagu Rembulan - Dian Anic

Lirik Lagu Rembulan - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Rembulan


Title : Rembulan
Artist : Dian Anic
Songwriter : Ipa Hadi
Label : PT. Media Musik Proaktif

Rembulan Lyrics


rembulan ing wengi
tansah hanyekseni
endah paras manis
esem lan guyumu

ginambar ing batin
tan bisa nglalekke
yekti kang mas
ora ana liyane

tatapan netramu
nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu

cahyaning rembulan
kalah klawan esemmu
amung kang mas

howo ning jero barin
pengin tansah sesanding
ya mung karo kang mas
atiku mung kanggo kang mas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki
bakal kasembadan

---INTRO---

tatapan netramu
nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu

cahyaning rembulan
kalah klawan esemmu
amung kang mas

howo ning jero barin
pengin tansah sesanding
ya mung karo kang mas
atiku mung kanggo kang mas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki
bakal kasembadan

howo ning jero barin
pengin tansah sesanding
ya mung karo kang mas
atiku mung kanggo kang mas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki
bakal kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu Ganase Cinta - Dian Anic