Lirik Lagu Angin Wengi - Listya

Lirik Lagu Angin Wengi - Listya

Lirik Listya - Angin Wengi


Title : Angin Wengi
Artist : Listya
Songwriter : Kuncung Majasem
Label : Teta Record

Angin Wengi Lyrics


kroso sepi rasane atiku
urip dewe neng kene tanpo tresnamu
pirang sasi seprene ora ketemu
ra ono liyane sing tak tungu tunggu

koyo ngene wong yen nandang rindu
saben wengi mripat iki angel turu
umpomo kangenku kelakon entuk jantu
rasane aku koyo ketiban ndaru

angin wengi gawanen kangenku
gawanen kangenku kanggo slirane
lintang luku sawangen awakku
neng kene aku ngenteni tekane

wes seprene ra ono kabare
kangen ngenteni tekane

---INTRO---

koyo ngene wong yen nandang rindu
saben wengi mripat iki angel turu
umpomo kangenku kelakon entuk jantu
rasane aku koyo ketiban ndaru

angin wengi gawanen kangenku
gawanen kangenku kanggo slirane
lintang luku sawangen awakku
neng kene aku ngenteni tekane

wes seprene ra ono kabare
kangen ngenteni tekane
kangen ngenteni tekane

Baca Juga : Lirik Lagu Sawangen Bulan - Listya