Lirik Lagu Listya - Sawangen Bulan

Lirik Lagu Listya - Sawangen Bulan

Lirik Sawangen Bulan - Listya


Title : Sawangen Bulan
Artist : Listya
Songwriter : Kuncung Majasem
Label : Teta Record

Lyrics Sawangen Bulan


gedene tresno neng jero ati
ora bakal ono seng biso ngganteni
senadyan godho teko ngalangi
atiku tetep tresno ora bakal lali

disekseni sak isine langit lan bumi
mung siji kowe seng tak tresnanai
jujur neng atiku iki kroso wedi
yen nganti kowe cidro ngapusi janji

kae sawangen bulan neng awang-awang
nyekseni janjiku neng kowe seng tak sayang
kae sawangen kelap-kelipe lintang
nyekseni tresnoku seng ora bakal ilang

godho seng teko ora bakal biso nglunturke
roso tresnoku seng neng dodo

disekseni sak isine langit lan bumi
mung siji kowe seng tak tresnanai
jujur neng atiku iki kroso wedi
yen nganti kowe cidro ngapusi janji

kae sawangen bulan neng awang-awang
nyekseni janjiku neng kowe seng tak sayang
kae sawangen kelap-kelipe lintang
nyekseni tresnoku seng ora bakal ilang

godho seng teko ora bakal biso nglunturke
roso tresnoku seng neng dodo

kae sawangen bulan neng awang-awang
nyekseni janjiku neng kowe seng tak sayang
kae sawangen kelap-kelipe lintang
nyekseni tresnoku seng ora bakal ilang

godho seng teko ora bakal biso nglunturke
roso tresnoku seng neng dodo

godho seng teko ora bakal biso nglunturke
roso tresnoku seng neng dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Ilang Tresno - LSista x Gendhut Gilaz