Lirik Lagu Wike Sofiana - Gak Patek Cinta

Lirik Lagu Wike Sofiana - Gak Patek Cinta

Lirik Gak Patek Cinta - Wike Sofiana


Title : Gak Patek Cinta
Artist : Wike Sofiana
Songwriter : Sonny Athena
Album : The Rosta Vol 25
Label : Aini Record

Lyrics Gak Patek Cinta


janjimu opo kenek di percoyo
naliko ngucap roso tresno
kowe nembak aku dadi pacarmu
jare sayangmu kanggo aku

nyatane koyo ngene kahanane
sikapmu sing ora nyenengke
ibarat esuk dele sore tempe
ngomong ngalor ngidul dadine mencla mencle

kowe sing molak malik atiku
jarene kondo tresno nanging kok suloyo
kowe sing ngorat ngarit rosoku
ojo gampangan sayang yen gak patek cinta

---INTRO---

janjimu opo kenek di percoyo
naliko ngucap roso tresno
kowe nembak aku dadi pacarmu
jare sayangmu kanggo aku

nyatane koyo ngene kahanane
sikapmu sing ora nyenengke
ibarat esuk dele sore tempe
ngomong ngalor ngidul dadine mencla mencle

kowe sing molak malik atiku
jarene kondo tresno nanging kok suloyo
kowe sing ngorat ngarit rosoku
ojo gampangan sayang yen gak patek cinta

kowe sing molak malik atiku
jarene kondo tresno nanging kok suloyo
kowe sing ngorat ngarit rosoku
ojo gampangan sayang nek gak patek cinta

nek gak patek cinta
nek gak patek cinta

Baca Juga : Lirik Lagu Ronggolawe Mbalelo - Wiwid Widayati