Lirik Lagu Prigel Pangayu Anjarwening - Bandara Adi Sucipto

Lirik Lagu Prigel Pangayu Anjarwening - Bandara Adi Sucipto

Lirik Bandara Adi Sucipto - Prigel Anjarwening


Title : Bandara Adi Sucipto
Artist : Prigel Pangayu Anjarwening
Songwriter : Ima Susanti SBR
Label : SBR - PRO

Lyrics Bandara Adi Sucipto


ning bandara adi sucipto
dek semono tak untapke enggonmu lungo
mbok gandeng tanganku iki
trus sliramu ngucapke janji janji

ning bandara adi sucipto
janjimu cinta sehidup semati
sineksen langit lan bumi
ono kene aku sih setyo ngenteni

aduh sayang ku nanti kapan kau pulang
aduh sayang tak tunggu tak jua datang
roso kangen iki tak ampet jeroning ati
njeroneng batin kangenku setengah mati

ning bandara adi sucipto
dek semono tak untapke nggonmu lungo
mbok gandeng tanganku iki
trus sliramu ngucapke janji janji

ning bandara adi sucipto
janjimu cinta sehidup semati
sineksen langit lan bumi
ono kene aku sih setyo ngenteni

aduh sayang ku nanti kapan kau pulang
aduh sayang tak tunggu tak jua datang
roso kangen iki tak ampet jeroning ati
jeroneng batin kangenku setengah mati
jeroning batin kangenku setengah mati

Baca Juga : Lirik Lagu Wedi Kelangan - Prigel Anjarwening