Lirik Lagu Wiwid Widayati - Ronggolawe Mbalelo

Lirik Lagu Wiwid Widayati - Ronggolawe Mbalelo

Lirik Ronggolawe Mbalelo - Wiwid Widayatiy


Title : Ronggolawe Mbalelo
Artist : Wiwid Widayaty
Songwriter : Exclusive Aini Record
Album : The Rosta Vol 25
Label : Aini Record

Lyrics Ronggolawe Mbalelo


iki crito naliko jaman semono
nalikane mojopahit nandang joyo
kinubengan kabeh poro satrio
ingkang setyo gagah lan prakoso

ronggolawe anabrang lan lembusuro
kang sinebut senopati ing loroktm
setyo belo bongso lan negoro
taruhane jiwo rogo kelawan nyowo

raden wijoyo kuwi kang nandang rojo
jalarane salah pilih punggowo
gawe geger ora cocok di roso
pungkasane ronggolawe mbalelo

ora wurung dadi pecah perang gedhe
sing ndadekno mojopahit banjir getih
akeh prajurit sing dadi korbane
lawe kalah gugur neng kali gede

---INTRO---

iki crito naliko jaman semono
nalikane mojopahit nandang joyo
kinubengan kabeh poro satrio
ingkang setyo gagah lan prakoso

ronggolawe anabrang lan lembusuro
kang sinebut senopati ing loroktm
setyo belo bongso lan negoro
taruhane jiwo rogo kelawan nyowo

raden wijoyo kuwi kang nandang rojo
jalarane salah pilih punggowo
gawe geger ora cocok di roso
pungkasane ronggolawe mbalelo

ora wurung dadi pecah perang gedhe
sing ndadekno mojopahit banjir getih
akeh prajurit sing dadi korbane
lawe kalah gugur neng kali gede

Baca Juga : Lirik Lagu Manukmu Dicokot Semut - Wiwid Widayati