Lirik Lagu Prigel Anjarwening - Aku Sayang Kowe

Lirik Lagu Prigel Anjarwening - Aku Sayang Kowe

Lirik Aku Sayang Kowe - Prigel Anjarwening


Title : Aku Sayang Kowe
Artist : Prigel Anjarwening
Songwriter : Inesta
Label : Rajawali Mitra Musik

Lyrics Aku Sayang Kowe


Tak titipne lintang lan rembulan
Roso kangenku marang sliramu
Amergo kelingan endahe parasmu
Bisone mung nyawang fotomu

Sayang rungokno sworo atiku
Aku ngempet kangen nandang rindu
Mugo roso iki biso dadi nyoto
Tulung tresnoku ojo di sio sio

Reff :

Mung siji kang dadi impenku
Sesandingan ro sliramu
Panyuwonku tulus lan suci
Mugo kowe biso njogo ati

Oh sayangku......

Baca Juga : Lirik Lagu Enggalo Bali - Prigel Anjarwening