Lirik Lagu Happy Asmara - Wirang

Lirik Lagu Happy Asmara - Wirang

Lirik Wirang - Happy Asmara


Title : Wirang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Perdana Record

Lyrics Wirang


perih ning njeroning dodo
mergo wes ono wong liyo
mbok duweni tresno anyar
lan mbok jalin asmoro

tenane aku ra ngiro
mergo lagi ngeti crito
yen kowe nandur tresno
wes suwe marang wong liyo

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakkan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup sakmene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

===INTRO===

perih ning njeroning dodo
mergo wes ono wong liyo
mbok duweni tresno anyar
lan mbok jalin asmoro

tenane aku ra ngiro
mergo lagi ngerti crito
yen kowe nandur tresno
ws suwe marang wong liyo

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

===INTRO===

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku
tiwas amung nambai wirang tresnaku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Kowe Lan Kenangan