Lirik Lagu Happy Asmara - Wirang

Lirik Wirang - Happy Asmara

Title : Wirang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Perdana Record

Lyrics Wirang

perih ning njeroning dodo
mergo wes ono wong liyo
mbok duweni tresno anyar
lan mbok jalin asmoro

tenane aku ra ngiro
mergo lagi ngeti crito
yen kowe nandur tresno
wes suwe marang wong liyo

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakkan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup sakmene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

INTRO

perih ning njeroning dodo
mergo wes ono wong liyo
mbok duweni tresno anyar
lan mbok jalin asmoro

tenane aku ra ngiro
mergo lagi ngerti crito
yen kowe nandur tresno
ws suwe marang wong liyo

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

INTRO

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku
tiwas amung nambai wirang tresnaku
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.