Lirik Lagu Enggalo Bali - Prigel Anjarwening


Lirik Lagu Enggalo Bali - Prigel Anjarwening

Lirik Prigel Anjarwening - Enggalo Bali


Title : Enggalo Bali
Artist : Prigel Anjarwening
Songwritter : Sinyo Al Abas
Album : New Giras Vol. 1
Label : Duke Records

Lirik Enggalo Bali


getun batinku ora ketemu sliramu
gelo rasane kowe ora pamit aku
tego tenan awakmu kowe ninggalne aku
sumpah mati tresnaku marang sliramu

rino lan wengi roso atiku mboseni
kelingan sliramu tansah gawe kangene ati
saben dino awakku mikir ra iso turu
mergo kelingan manise esemmu

senadyan mung seminggu
kowe ninggalne aku
roso batin iki
tansah kangen jroning ati

kapan nggonmu bali
sliramu marang aku
tresnoku kang suci
bendino kegowo ngipi

duh gusti paring kekuatan
duh gusti paring kesabaran
sing tak jaluk mung siji
mugo cepet enggalo bali

===INTRO===

rino lan wengi roso atiku mboseni
kelingan sliramu tansah gawe kangene ati
saben dino awakku mikir ra iso turu
mergo kelingan manise esemmu

senadyan mung seminggu
kowe ninggalne aku
roso batin iki
tansah kangen jroning ati

kapan nggonmu bali
sliramu marang aku
tresnoku kang suci
bendino kegowo ngipi

duh gusti paring kekuatan
duh gusti paring kesabaran
sing tak jaluk mung siji
mugo cepet enggalo bali

sing tak jaluk mung siji
mugo cepet enggalo bali

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Cha Cha - Manise Esemmu