Lirik Lagu Wayahe Tangi Turumu Miring - Mas Poeg

Lirik Lagu Wayahe Tangi Turumu Miring - Mas Poeg

Lirik Mas Poeg - Wayahe Tangi Turumu Miring


Title : Wayahe Tangi Turumu Miring
Artist : Mas Poeg
Songwriter : -
Album : Single

Wayahe Tangi Turumu Miring Lyrics


wayahe .. wayahe ..

pingin dadi wong bejo
neng ora gelem rekoso
opo opo sarwo ono
kepingin uripe mulyo
tangio mak iki duduk suargo

sembarang sarwo sambat
ra tau gelem tirakat
wes ra tau gelem sholat
njur slamet dunyo akhirat
tangio mak suwungmu soyo kumat

sandangan sarwo mening
gayane koyo wong penting
motor anyar iseh ngecling
bendino di uber leasing
tangio turumu kakehan miring

wayahe wayahe
wayahe tangi soko impenmu
wayahe wayahe
wayahe noto dalan uripmu

wayahe wayahe
wayahe tangi soko impenmu
wayahe wayahe
wayahe noto dalan uripmu

ben ora mobal sliramu
ben ora dedel utekmu
ben ora soyo ngeslong pikiranmu

sembarang sarwo sambat
ra tau gelem tirakat
wes ra tau gelem sholat
njur slamet dunyo akhirat
tangio mak suwungmu soyo kumat

sandangan sarwo mening
gayane koyo wong penting
motor anyar iseh ngecling
bendino di uber leasing
tangio turumu kakehan miring

---INTRO---

wayahe wayahe
wayahe tangi soko impenmu
wayahe wayahe
wayahe noto dalan uripmu

wayahe wayahe
wayahe tangi soko impenmu
wayahe wayahe
wayahe noto dalan uripmu

ben ora mobal sliramu
ben ora dedel utekmu
ben ora soyo ngeslong pikiranmu

Baca Juga : Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Menang Keri