Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Menang Keri

Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Menang Keri

Lirik Menang Keri - Sasya Arkhisna


Title : Menang Keri
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : Inesta
Album : Star Band 2019
Label : DD STAR Record

Lyrics Menang Keri


Ora butuh janji Nanging butuh bukti
Aku uwes kesel kok apusi
Kok larani aku kok dustai aku
Dengan semua bujuk rayumu

Ora butuh bondo Ora butuh dunyo
Butuhku kowe setiyo
Kowe nyulek moto Neng ngarepku tego
Kowe ngandeng Wong wadon liyo

Music...

Menyang gresik mampir suroboyo
Kalah disek aku rapopo
Tuku'o kembang Neng kutho kediri
Sing paling penting aku Menang keri..

Music...

Ora butuh janji Nanging butuh bukti
Aku uwes kesel kok apusi
Kok larani aku kok dustai aku
Dengan semua bujuk rayumu

Ora butuh bondo Ora butuh dunyo
Butuhku kowe setiyo
Kowe nyulek moto Neng ngarepku tego
Kowe ngandeng Wong wadon liyo

Music...

Menyang gresik mampir suroboyo
Kalah disek aku rapopo
Tuku'o kembang Neng kutho kediri
Sing paling penting aku Menang keri..

Menyang gresik mampir suroboyo
Kalah disek aku rapopo
Tukuo kembang Neng kutho kediri
Sing paling penting aku Menang keri..

Baca Juga : Lirik Lagu Dele Tempe - Sasya Arkhisna