Lirik Lagu Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan

Lirik Lagu Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan

Lirik Banyuwangi Pacitan - Deni Kristiani


Title : Banyuwangi Pacitan
Artist : Deni Kristiani
Songwriter : Wagiran
Album : Duta Nirwana Vol.7 "BANYUWANGI PACITAN"
Label : Milady Record

Lyrics Banyuwangi Pacitan


suwe ora ketemu
yo mung gawe kangening atiku
isun mung mikir riko
rino wengi katon ono moto

ing dalan anyar kae
ono pingger segoro pernahe
banyuwangi pacitan
ora lali yo amung kelingan

liwat dalan banyuwangi teko pacitan
ono ati rasane terus kelingan
sumilire angin segoro ngangeni
ono ngendi riko seng isun tresnani

eling jaman semono
yo mung riko kudanganing ati
banyuwangi pacitan
ora lali mung tansah kelingan

suwe ora ketemu
yo mung gawe kangening atiku
isun mung mikir riko
rino wengi katon ono moto

ing dalan anyar kae
ono pingger segoro pernahe
banyuwangi pacitan
ora lali yo amung kelingan

liwat dalan banyuwangi teko pacitan
ono ati rasane terus kelingan
sumilire angin segoro ngangeni
ono ngendi riko seng isun tresnani

eling jaman semono
yo mung riko kudanganing ati
banyuwangi pacitan
ora lali mung tansah kelingan


Baca Juga : Lirik Lagu Lingsir Wengi - Deni Kristiani