Lirik Lagu Argolawu Dadi Saksi - Tiara amora Feat Sholeh 8 Dewa

Lirik Lagu Argolawu Dadi Saksi - Tiara amora Feat Sholeh 8 Dewa

Lirik Tiara amora - Argo Lawu Dadi Saksi


Title : Argolawu Dadi Saksi
Artist : Tiara amora Feat Sholeh 8 Dewa
Songwriter : Sholeh 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Argolawu Dadi Saksi


sumilir angin neng cemoro sewu
ngekes adem nyesep ing jeroning kalbu
argolawu dadi seksi kang bisu
rikolo pangucap janji setyamu
marang aku tan kendat bungah atiku

telung windu urip karo sliraku
tansah kesrimpet kabut mendung njeroning kalbu
tekoning driyo ra di nyono neng mburimu
nggowo tresno sumanding ono jejerku
kang njalari prihatin jeroning atimu

gede rosone tresnamu
wes ngungkuli gunung lawu
senajan praune nggoling
aku iseh tetep eling

pangorbane roso tresno
sing penting sliramu mulyo
tan kendat kirim pandungo
senajan uripku sengsoro
aku trimo

===INTRO===

sumilir angin neng cemoro sewu
ngekes adem nyesep ing jeroning kalbu
argolawu dadi seksi kang bisu
rikolo pangucap janji setyamu
marang aku tan kendat bungah atiku

telung windu urip karo sliraku
tansah kesrimpet kabut mendung njeroning kalbu
tekoning driyo ra di nyono neng mburimu
nggowo tresno sumanding ono jejerku
kang njalari prihatin jeroning atimu

gede rosone tresnamu
wes ngungkuli gunung lawu
senajan praune nggoling
aku iseh tetep eling

pangorbane roso tresno
sing penting sliramu mulyo
tan kendat kirim pandungo
senajan uripku sengsoro
aku trimo

senadyan atimu nelongso
aku nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Sak Dalan Sak Tujuan - Jihan Audy Feat Tiara Amora