Lirik Jihan Audy - Sak Dalan Sak Tujuan


Title : Sak Dalan Sak Tujuan
Artist : Jihan Audy Feat Tiara Amora
Songwriter : S. Yuda
Label : PT. Musik Perdana Kreativa

Lirik Sak Dalan Sak Tujuan


tresno iki ora bakal luntur
senajan sampeyan iseh durung makmur
tetep tak sayang nadyan urip pas pasan
niat isun bebrayan karo sampeyan

matur suwun mas tresnomu sing agung
tulus gede duwur koyo gunung
masio wong tuomu ora ngerestoni
niatku iki sing tulus lan suci

sepiro gedene sengsoro
yen tinompo amung dadi cubo
sabar mas ikhlas lan ndungo
urip iki kabeh wes ono sing noto

sing penting bareng bareng
sak dalan sak tujuan
mugo mugo iso urip seneng

===INTRO===

matur suwun mas tresnomu sing agung
tulus gede duwur koyo gunung
masio wong tuomu ora ngerestoni
niatku iki sing tulus lan suci

sepiro gedene sengsoro
yen tinompo amung dadi cubo
sabar mas ikhlas lan ndungo
urip iki kabeh wes ono sing noto

sepiro gedene sengsoro
yen tinompo amung dadi cubo
sabar mas ikhlas lan dungo
urip iki kabeh wes ono sing noto

sing penting bareng bareng
sak dalan sak tujuan
mugo mugo iso urip seneng

sing penting bareng bareng
sak dalan sak tujuan
mugo mugo iso urip seneng

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Pamer Bojo