Lirik Lagu Ganase Cinta - Dian Anic

Lirik Lagu Ganase Cinta - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Ganase Cinta


Title : Ganase Cinta
Artist : Dian Anic
Songwriter : Yudha Zirone
Distribution : Dian Anic

Lyrics Ganase Cinta


awale kakang gawe kula sumringan
waktu wong loro bareng pandengan mata
apa sing di rasa ati kaya bungah
sya la la la la

skien wis beda dalan ceritane
kakang cuma lewat mung andon php
hati sun kesiksa nahan panas bara
ganase cinta

kakang gawe kula ketuwon ketuwon
cinta sing bli pasti kelakon kelakon
demeni wong lanang wis duwe wong wadon
aduh rasane kaya di antup tawon

kakang gawe kula ketuwon ketuwon
cinta sing bli pasti kelakon kelakon
demeni wong lanang wis duwe wong wadon
aduh rasane kaya di antup tawon

wis cukup semene bae
wis cukup nanggung larane
mendingan luruh sejene
karuan langka rabine
wong lanang pirang pirang
sing ganteng ora kurang

===INTRO===

awale kakang gawe kula sumringan
waktu wong loro bareng pandengan mata
apa sing di rasa ati kaya bungah
sya la la la la

skien wis beda dalan ceritane
kakang cuma lewat mung andon php
hati sun kesiksa nahan panas bara
ganase cinta

kakang gawe kula ketuwon ketuwon
cinta sing bli pasti kelakon kelakon
demeni wong lanang wis duwe wong wadon
aduh rasane kaya di antup tawon

kakang gawe kula ketuwon ketuwon
cinta sing bli pasti kelakon kelakon
demeni wong lanang wis duwe wong wadon
aduh rasane kaya di antup tawon

wis cukup semene bae
wis cukup nanggung larane
mendingan luruh sejene
karuan langka rabine
wong lanang pirang pirang
sing ganteng ora kurang

Baca Juga : Lirik Lagu Sang Mantan - Dian Anic feat Emek Aryanto