Lirik Lagu Irenne Ghea - Lintang Ati

Lirik Lagu Irenne Ghea - Lintang Ati

Lirik Lintang Ati - Irenne Ghea


Title : Lintang Ati
Artist : Irenne Ghea
Songwriter : MASKA
Album : Single
Label : DN Pro

Lyrics Lintang Ati


lintang sing ono ning wengi, gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gae bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu, ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh kangmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing onok ning atiku
aku tresno sliramu

ning angin tak titepne
roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

lintang sing ono ning wengi, gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gae bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu, ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh kangmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing onok ning atiku
aku tresno sliramu

ning angin tak titepne
roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Eling Taiwan - Irenne Ghea