Lirik Lagu Syahiba Saufa - Terlanjur Sayang

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Terlanjur Sayang

Lirik Terlanjur Sayang - Syahibah Saufa


Title : Terlanjur Sayang
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Gopy
Label : BEST 45 STVDIO

Lyrics Terlanjur Sayang


terlanjur tak sayang
ternyata milik orang
wes saling mencintai
tapi ra iso tak nduweni

terlanjur tak sayang
ternyata milik orang
wes saling mencintai
tapi ra iso tak nduweni

yo wes opo jare
manut karo critane
mung iso ndelik
nglakoni tresno
dan slalu mbatin i love you

kadang aku wedi
kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

kadang aku wedi
kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

iki piye ceritane
kadung wes podo senenge
iki piye ceritane
yo wes tak lakoni wae

yo wes opo jare
manut karo critane
mung iso ndelik
nglakoni tresno
dan slalu mbatin i love you

kadang aku wedi
kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

kadang aku wedi
kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

kadang aku wedi
kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

kadang aku wedi
kadang aku wani
nglakoni tresno meneng-menengan iki

arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

iki piye ceritane
kadung wes podo senenge
iki piye ceritane
yo wes tak lakoni wae

Baca Juga : Lirik Lagu Cinta Terakhirku - Syahiba Saufa